Jako Sztab Kryzysowy Gastronomii Polskiej
„Pragniemy poinformować o najbliższych planowanych wydarzeniach organizowanych przez branżę gastronomiczną”.
Gastronomia Umiera! Dlatego na dzień 1 listopada planujemy ogólnopolską akcję zapalania zniczy przed lokalami gastronomicznymi. Restauratorzy zapalą znicze przed swoimi lokalami. Zachęcamy też gości by zapalili znicze przed swoimi ulubionymi lokalami i w ten sposób oddali cześć zamordowanym przez rząd ich ulubionym lokalom gastronomicznym.
3 listopada o godzinie 12:00 będziemy na Placu Katedralnym w Gorzowie , a następnie „spacerkiem” udamy się w kierunku Jagiellończyka 8.
Składamy tysiące petycji w całym kraju do rządu pod hasłem Czarna polewka dla rządu. Treść petycji z naszymi żądaniami przekażemy Państwu po naszej akcji.
Informuje Paweł Salamon – szef kuchni, kucharz. Zdobywca Kulinarnego Pucharu Polski (2016). Wielkopolski Kucharz Roku (2016). Nauczyciel przedmiotów zawodowych i trener – ze str. https://encyklopedia.wimbp.gorzow.pl/s/salamon_pawel/salamon_pawel.html
551 total views, 1 views today