„SMAKI LASU” I „FESTIWAL DYNI I CHRYZANTEMY” NA GORZOWSKIM RYNKU ŚW. JERZEGO

grh_darylasu_wwwK. TuĹźnikIMG_7772IMG_0005

Gorzowski Rynek Hurtowy wspólnie z Zespołem Szkół Gastronomicznych i Urzędem Miasta zapraszają 6 października na wydarzenia pod nazwą „Smaki lasu”, a 20 października na „Festiwal Dyni i Chryzantemy”, które odbywać się będą na ryneczku św. Jerzego. 

Kulinarne spotkanie „Smaki lasu” to inicjatywa GRH, Zespołu Szkół Gastronomicznych i Polskiego Związku Łowieckiego. W ramach tego wydarzenia kucharze Paweł Salamon, Michał Rejniak i Kamil Tużnik przygotują dla gości ryneczku dania, z wykorzystaniem m.in. dziczyzny, grzybów, owoców i ziół.

Degustacja dań rozpocznie się o godz. 9.30. Będzie można porozmawiać z szefami kuchni i otrzymać kulinarne przepisy.

Natomiast na „Festiwalu dyni i chryzantemy”  będą potrawy z dyni ale o szczegółach będzie wiadomo bliżej planowanego terminu imprezy.

Wydział Promocji i Informacji

Grafika: Jan Wojtanowski

228 total views, 1 views today

[0]
0.00 zł Zobacz

Formularz zamówienia

NazwaCena
Anuluj
Better Pay - System sprzedaży dla WordPress!

Komentowanie zamknięte.